Ga door naar navigatie
Ga direct naar de inhoud
LOGIN VOOR HERBESTELLING
CONTACT
Zoeken naar:
Zoeken
Menu
KOOP KOFFIE
WAAR DRINKEN?
OVER KOFFIE
ORIGINES
Brazilië
Colombia
DR Congo
Ethiopië
Honduras
Indonesië
Mexico
Oeganda
Peru
PRODUCTIE
Wegwijs in verwerkingsmethodes
Opkomst specialty robusta
Golven in de koffiesector
Nieuwe oogst Honduras
CO2-voetafdruk van koffie
Corona in koffieland
Natural koffie: marketingterm?
Hoe single is single origin?
Reis naar Uganda
KOFFIE BRANDEN
Van groene koffie tot kopje espresso: hoe checken we de kwaliteit?
Branden: maatwerk
Artisanaal: geen loos begrip
KOFFIE ZETTEN
2 tips voor meer koffiegenot
Body: mondgevoel
De vijand van koffie …
Hoe gezond is koffie?
Hoe koffie bewaren?
Hoe zet je lekkere koffie?
Hoeveel koffie?
Koffie zetten met de mokapot of bialetti
Maakt aciditeit koffie zuur?
Te warm? Verfris met cold brew
Vier vrienden proeven RAF COFFEE
Wat doet water voor koffie?
DUURZAAMHEID
Ontbossingsvrije koffie …
50 tinten groen, duurzaamheid
Bio: een uitdaging
CO2-voetafdruk van koffie
Eerlijke koffie is moeilijk
Hoe ‘deftig’ is koffie?
Vrouwen in de koffiewereld
WERKPLEK | HORECA
WERKPLEK
HORECA
RAF COFFEE
KOOP KOFFIE
WAAR DRINKEN?
OVER KOFFIE
ORIGINES
Brazilië
Colombia
DR Congo
Ethiopië
Honduras
Indonesië
Mexico
Oeganda
Peru
PRODUCTIE
Wegwijs in verwerkingsmethodes
Opkomst specialty robusta
Golven in de koffiesector
Nieuwe oogst Honduras
CO2-voetafdruk van koffie
Corona in koffieland
Natural koffie: marketingterm?
Hoe single is single origin?
Reis naar Uganda
KOFFIE BRANDEN
Van groene koffie tot kopje espresso: hoe checken we de kwaliteit?
Branden: maatwerk
Artisanaal: geen loos begrip
KOFFIE ZETTEN
2 tips voor meer koffiegenot
Body: mondgevoel
De vijand van koffie …
Hoe gezond is koffie?
Hoe koffie bewaren?
Hoe zet je lekkere koffie?
Hoeveel koffie?
Koffie zetten met de mokapot of bialetti
Maakt aciditeit koffie zuur?
Te warm? Verfris met cold brew
Vier vrienden proeven RAF COFFEE
Wat doet water voor koffie?
DUURZAAMHEID
Ontbossingsvrije koffie …
50 tinten groen, duurzaamheid
Bio: een uitdaging
CO2-voetafdruk van koffie
Eerlijke koffie is moeilijk
Hoe ‘deftig’ is koffie?
Vrouwen in de koffiewereld
WERKPLEK | HORECA
WERKPLEK
HORECA
RAF COFFEE
€
0,00
0 items
classic-intense-mild
Standaard sortering
Sorteer op populariteit
Sorteren op nieuwste
Sorteer op prijs: laag naar hoog
Sorteer op prijs: hoog naar laag
Enig resultaat
Italian Roast
classic-intense-mild
500 g bonen | bio
€
12,00
incl. BTW
quick view
Toevoegen aan winkelwagen
Standaard sortering
Sorteer op populariteit
Sorteren op nieuwste
Sorteer op prijs: laag naar hoog
Sorteer op prijs: hoog naar laag
Enig resultaat
Koffiefilter
Gemalen of bonen?
Bonen
Zetwijze
Bialetti
Espresso (kleine tas, machine)
Lungo (grote tas, machine)
Beleving
Klassiek
Aciditeit
Minder aciditeit
Herbegin
Alles over koffie
ALLES OVER KOFFIE
DUURZAAMHEID
KOFFIE BRANDEN
KOFFIE ZETTEN
ORIGINES
PRODUCTIE
De branderij
sluit van 21 juli tot en met 30 juli.
Bestellen kan steeds via
onze webshop
.
Je bestelling wordt dan
kort na 31 juli verzonden
of zal klaarstaan voor afhaling
.
Prettige vakantie!