OVER RAF COFFEE

Eigenzinnig merk van artisanale, vers gebrande koffie

koffiebranden artisanale koffiebranderij in Gent

RAF COFFEE werd geboren uit doorgedreven koffiekennis. Zeg maar koffiefascinatie. Dat merk je duidelijk in de artisanale, vers gebrande koffies. Het zijn stuk voor stuk specialty koffies. De origine komt sterk naar voor.

Raf gebruikt enkel kwaliteitsvolle en geduldig geselecteerde groene koffies. Hij weet precies waar de koffiebonen vandaan komen. Alles verloopt fair. Uiteraard worden er enkel biologisch geteelde koffies aangekocht.

Door jarenlange ervaring met aankoop van groene koffies voor gerenommeerde merken en ontwikkeling van koffies, kent Raf de koffiewereld op zijn duimpje. Hij geeft er jou als koffiedrinker een realistische kijk op. Geen fabeltjes, maar eerlijke transparantie.

Raf bezocht talrijke koffielanden en was nauw betrokken bij koffieprojecten in Kivu (D.R.Congo), Uganda, Honduras … met onafhankelijke training en advies voor de lokale koffieboeren, koffiecoöperaties, -projecten en -bedrijven

Met RAF COFFEE wil hij vooral specialty koffie maken die je bijzonder goed smaakt. De koffie wordt steeds vers gebrand, op artisanale wijze. Bij dit eigenzinnige merk vind je koffies die doordacht in balans zijn.