Over RAF COFFEE

RAF COFFEE is Raf zijn eigen, eigenzinnige merk van artisanale, vers gebrande koffie. Het merk is geboren uit doorgedreven koffiekennis en een groeiende koffiefascinatie. Raf gebruikt enkel kwaliteitsvolle en geduldig geselecteerde groene koffies.

Waar komt de koffie vandaan? Door wie en hoe worden de bonen geproduceerd? Hoe wordt de koffie gebrand? Raf geeft een realistische kijk achter de schermen.

Raf Van den Bruel heeft jarenlange ervaring in de aankoop van groene koffie. En in ontwikkeling van koffies. In de loop van de tijd bezocht hij talrijke koffielanden en koffieboeren.

Hij was nauw betrokken bij koffieprojecten in Kivu (D.R.Congo), Uganda, Honduras … Zo kreeg hij een heel realistisch beeld van koffieproductie en de koffieketen.Raf geeft ook onafhankelijk advies en trainingen aan koffiecoöperaties, -projecten en -bedrijven (Coffeelab Independent).

Je vindt informatie op deze website en mag steeds vragen stellen over alle aspecten van koffie. Raf zal je met plezier informeren en adviseren. Met RAF COFFEE wil hij vooral koffie maken die je bijzonder goed smaakt.

koffie kijken

koffie branden

Bajawa koffie origine